معاون توسعه و فناوری رسانه ملی، از تلاش برای اچ دی شدن شبکه های یک، دو و سه در آینده نزدیک خبر داد.

سه شبکه سیما اچ دی می‌شوند/ پوشش دیجیتال رسانه ملی به 91 درصد رسیدبه گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست مطبوعاتی چهاردهمین اجلاس سراسری فناوری رسانه، با حضور علیدادی معاون توسعه و فناوری رسانه ملی برگزار شد.

علیدادی در این نشست، تأكید كرد: هوشمندسازی نتیجه خلاقیت و نوآوری و خود زیرساختی برای خلاقیت های آتی است.

معاون توسعه و فناوری رسانه ملی در این نشست با اشاره به توجه ویژه صدا و سیما به موضوعات زیرساختی و فنی از لزوم حركت سازمان برمبنای تحولات فناوری رسانه در دنیا و بهره برداری مطلوب از آن‌ها سخن گفت و تأكید كرد: هوشمندسازی در زیرساخت ها حاصل فعالیت، تفكر و نوآوری انسانهای هوشمند است كه زمینه خلاقیت های جدید را فراهم می‎كند.

وی با بیان اینكه ابزار لازمه بروز خلاقیت است، گفت: خلاقیت در محتوا نیازمند زیرساخت‌های خلاقانه ای است كه بر مبنای زیر ساخت های اولیه به‌وجود آمده اند.

معاون توسعه و فناوری رسانه شخصی سازی، تعامل و حركت را از رویدادهای مهم دنیای رسانه دانست و گفت: واقعیت فضای مجازی این است كه فرد را به صورت مستقیم وارد فضای رسانه ای می‌كند و او را از دنیای واقعی جدا كرده و به فضای رسانه ای می برد كه می تواند در آن ایفای نقش كند.

علیدادی با بیان اینكه خلق فضاهای جدید در فنآوری رسانه ای تداوم دارد گفت : رسانه ملی بر اساس وظایف ذاتی اش تلاش می‌كند از فن آوری سنتی رسانه به سوی فنآوری های مدرن و بر مبنای فضای مجازی پیش رود و برای این منظور با پایش فنآوری های روز دنیا می كوشد ابزارهای مناسبی در اختیار بخش های مختلف سازمان صداوسیما قرار دهد.

وی با اعلام اینكه شعار اجلاس چهاردهم «رسانه هوشمند ، رسانه آینده» است؛ گفت: هوشمند سازی باید از لایه های زیر ساختی آغاز شود و به لایه های محتوایی برسد. معاون توسعه و فناوری رسانه ملی تأكید كرد: بخش های محتوایی سازمان باید از هوشمندی لازم در فضای رسانه ای برخوردار باشند تا بتوانند جریان‌های رسانه ای را به درستی مدیریت كنند.

علیدادی با بیان ویژگی‌های اجلاس چهاردهم فناوری رسانه گفت: یكی از ویژگی ها، حركت آرام این اجلاس به سطح بین المللی است و كمتر رسانه ای در دنیا می‌تواند در این سطح نشست های موثر علمی و نمایشگاهی و ... داشته باشد.

وی برگزاری نشست های تخصصی، ارائه مقالات، برگزاری كمیته‌های تخصصی در سطح سازمان، برگزاری نمایشگاه فنآوری رسانه، ارائه نوآوری ها چه در سازمان چه شركت‌هایی كه در زمینه فنآوری های رسانه فعالیت می‌كنند و ارائه آثار علمی برجسته كه در حوزه های زیرساختی مكتوب شده اند را از برنامه های این اجلاس برشمرد و اعلام كرد: 27 كارگاه در نشست‌های تخصصی این اجلاس در زمینه موضوعات فناوری تولید محتوا در واقعیت مجازی، تولید محتوا بر بستر آی تی و شبكه، زنجیره اتوماسیون صدا و تصویر، آینده فضای مجازی، آینده فن آوری ماهواره ای، آینده پخش همگانی و همچنین موضوع اینترنت اشیاء و بسترسازی های هوشمند، بررسی می‌شوند.

علیدادی از حضور حدود 40 سخنران داخلی و 15 سخنران خارجی در نشست‌های تخصصی این اجلاس خبر داد و اعلام كرد: در این اجلاس دو مهمان ویژه یكی از دپارتمان نوآوری اتحادیه رادیو تلویزیون اروپا و دیگری از اعضای فنی اتحادیه رادیو تلویزیون آسیا و اقیانوسیه و مدیر نو آوری شبكهNHK ژاپن، برای سخنرانی حضور می یابند.

وی همچنین از انتخاب 10 مقاله به عنوان مقاله برتر و ارائه 16 مقاله به عنوان مقاله پوستر در این همایش خبر داد.

برگزاری 7 كمیته تخصصی و برگزاری نمایشگاه از دیگر برنامه های این اجلاس است كه علیدادی از آن یاد كرد و گفت: یكی از جذاب ترین برنامه های این اجلاس برگزاری نمایشگاه فنی است كه با حضور 70 شركت داخلی برگزار می شود كه هم طرح های نوآورانه خود را ارائه خواهند داد و هم محصولات رسانه ای ساخت داخل كشور را به نمایش خواهند گذاشت.

وی حضور شركت های رسانه ای كشور را در كنار هم در این نمایشگاه، موجب هم افزایی آنها دانست كه زمینه ساز پیشرفت كشور خواهند بود و اعلام كرد: برخی از فناوری هایی كه در این اجلاس ارائه می شوند، خاص رسانه ملی است كه موجب می‌شود كه سازمان از مسیر پیروی از فناوری های دنیا به مسیر جهش پیش رود و خود به عنوان مبدع، محصولات نرم افزاری و سخت افزاری جدیدی به دنیا ارائه دهد.

وی از توجه ویژه در این اجلاس به موضوع نوآوری خبر داد و گفت: امسال 300 طرح نوآورانه كه به محصول رسیده‌اند در این اجلاس ارائه می‌شوند كه نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

علیدادی از رونمایی رئیس سازمان از 4 محصول نوآورانه در این اجلاس خبر داد و گفت: طرح های نوآورانه‌ای كه به محصول رسیده‌اند، در روند آتی فعالیت رسانه ملی بسیار اثرگذار خواهند بود.

وی توجه به موضوع فناوری اطلاعات را از برنامه‌های دیگر اجلاس برشمرد و گفت: فناوری اطلاعات امروز شتاب دهنده تمام علوم و فن آوری‌هاست. به همین علت اجلاس چهاردهم توجه ویژه ای به آن و موضوع هوشمندسازی در زمینه فن آوری اطلاعات داشته است.

معاون توسعه و فناوری رسانه ملی هدف اصلی برگزاری اجلاس فناوری رسانه را ایجاد انسجام در حوزه فنی و زیرساختی سازمان دانست و گفت: در این اجلاس به منظور حمایت از مجموعه دانشی كشور در زمینه فناوری رسانه، از كشورهای همسایه برای آشنایی با محصولات و فن‌آوری‌های رسانه ملی دعوت شده تا ضمن آشنایی با این محصولات، در نشست های تخصصی این اجلاس شركت كنند. این اقدام می تواند گامی برای هموار شدن مسیر صادرات این محصولات به كشورهای همجوار باشد.

علیدادی در پاسخ به سوالات خبرنگاران حاضر در نشست از رسیدن پوشش دیجیتال رسانه ملی به 91 در صد خبر داد و اعلام كرد: از برنامه‌های آتی سازمان این است که شبکه های یک و دو و سه به زودی اچ دی شوند.

 

انتهای پیام/

 

 برنامه‌های چهاردهمین اجلاس سراسری فناوری رسانه تشریح شد

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۲۰ آذر ۱۳۹۶
شبکه 3 که خیلی وقته hd شده
آخرین اخبار