به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،مجید جعفری سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر گفت: این شهرستان با دارا بودن ۱۳ واحد مرغ مادر گوشتی، سالانه توان تولید ۴۳ میلیون و ۳۲۶ هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی را دارد
وی با اشاره به اینکه میانگین هچ تولیدی ۸۰ درصد است، افزود: سالانه میزان تولید گوشت سفید آماده طبخ در این شهرستان ۲۰ هزار و ۱۱۷ تن است که رتبه چهارم را در استان به خود اختصاص داده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر گفت: این شهرستان دارای ۱۳ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۳۱۶ هزار و ۲۰۰ قطعه است.
انتهای پیام/ر