به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ به مناسبت روز جهانی غذا، برنامه صرف صبحانه سالم با شرکت ۲۶ هزار دانش آموز که با همکاری والدین خود صبحانه سالم تهیه کرده بودند در ۱۷۹ مدرسه ناحیه دو شهرکرد برگزار شد.
ابن برنامه به صورت نمادین و با حضور مسئولان استانی، در دبستان دخترانه حضرت زینب (ع) شهرکرد برگزار گردید.
برپایی نمایشگاه نقاشی، اجرای سرود و مسابقه از برنامههای جانبی این آیین بود.
هدف از برگزاری این برنامه، ترویج، آموزش و تأکید بر مصرف صبحانه سالم در بین دانش آموزان، بالا بردن سواد سلامت، آموزش فواید صبحانه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی و ارزشهای غذایی بیان شد.
برنامههای روز جهانی غذا در چهارمحال و بختیاری با محور اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت با تأکید بر کاهش مصرف قند، شکر، چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی در حال اجراست.
۱۶ اکتبر برابر با ۲۴ مهرماه به عنوان «روز جهانی غذا» و ۲۴ تا ۳۰ مهرماه نیز «هفته ملی غذا» نامگذاری شده است.
انتهای پیام/خ