به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ جشنواره غذای سالم با هدف جایگزینی غذاهای سنتی و محلی به جای غذاهای چرب، مضر و فست فود در مدرسه ابتدایی دخترانه مدرس شهر سورشجان برگزار شد.
در این جشنواره 50 دانش آموز با ارائه غذاهای سنتی مانند آش کشک، رشته و مصطفی، آبگوشت، کوفته و پلو اجر با یکدیگر رقابت کردند.
اجرای سرود، پخت نان محلی و تجلیل از 30 دانش آموز برگزیده از دیگر برنامه های این جشنواره بود.
شهر سورشجان در 15 کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
انتهای پیام/ک