به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛
مرتضی هاشم زاده در نشست خبری به مناسبت روز جهانی غذا، شعار امسال این روز را «آب و هوا در
حال تغییر است٬ کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند» اعلام و با بیان اینکه باید به فکر تولید محصولات مدرن غذایی باشیم اضافه کرد: تولیدکنندگان باید
برای رقابت با محصولات جهانی تلاش کنند.
وی ادامه داد: به منظور تولید محصول بیشتر و با کیفیت باید از پتانسیل ها و امکانات موجود در استان درست استفاده کرد.
هاشم
زاده افزود: گرچه استفاده از کود و سموم در جلوگیری از پیشرفت آفات مؤثر
است اما استفاده نادرست و بیش از حد سموم شیمیایی باعث آسیب به
محصولات کشاورزی به خصوص محصولات روزچین خواهد شد.
وی همچنین توجه به معرفی
الگوهای مدرن غذایی و ترویج روش های جدید برای تأمین مواد غذایی خانوارها
در زندگی روزمره را قابل توجه دانست.
16 اکتبر برابر با 25 مهرماه به عنوان «روز جهانی غذا» و از 24 تا 30 مهرماه نیز هفته ملی غذا نامگذاری شده است.
روز شمار «هفته ملی غذا» در سال جاری به شرح زیر می باشد:
1) شنبه ۲۴ مهرماه: غذا٬ آگاهی٬ سلامت
2) یک شنبه ۲۵ مهرماه: غذا٬ نظارت٬ سلامت
3) دوشنبه ۲۶ مهرماه: غذا٬ تحرک٬ سلامت
4) سه شنبه ۲۷ مهرماه: غذا٬ صنعت٬ سلامت
5) چهارشنبه ۲۸ مهرماه: غذا٬ آموزش٬ سلامت
6) پنج شنبه ۲۹ مهرماه: غذا٬ سفیران٬ سلامت
7) جمعه ۳۰ مهرماه: غذا٬ معنویت٬ سلامت
انتهای پیام/ف