به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ مرتضی هاشم زاده در جشنواره صبحانه سالم در شهرکرد، هدف این جشنواره را تأکید بر مصرف صبحانه سالم در بین دانش آموزان و
بالا بردن سواد سلامت بیان کرد.
وی گفت: تلاش بر این است که با همکاری دستگاه
های مرتبط با ترویج و آموزش، فرزاندانمان را با فرهنگ درست غذایی آشنا
کنیم.
هاشم زاده افزود: در حال حاضر امنیت غذایی در این استان
برقرار و تعداد خانواده هایی که دسترسی به غذای سالم ندارند بسیار اندک
است.
وی با بیان اینکه بحث ایمنی و سلامت غذا نیازمند تمرکز بیشتری است توصیه کرد: در تهیه غذا از موادی مانند نمک، قند و چربی به میزان بسیار کمتر استفاده کنیم.
جشنواره صبحانه سالم به مناسبت هفته ملی غذا و با شرکت 150 دانش آموز که با
همکاری والدین خود صبحانه سالم تهیه کرده بودند، در دبستان دخترانه حاج
یدالله کیانی شهرکرد برگزار شد.
16 اکتبر برابر با 25 مهرماه به عنوان «روز جهانی غذا» و 24 تا 30 مهرماه نیز «هفته ملی غذا» نامگذاری شده است.
برنامه های این هفته امسال با شعار «آب و هوا در حال تغییر است، غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند» اجرا می شود.
انتهای پیام/ف