اولین جشنواره غذای بومی، محلی و سالم در شهرکرد آغاز شد.

اولین جشنواره غذا در شهرکرد

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ اولین جشنواره غذای بومی، محلی و سالم در آیینی با حضور جمعی از مسئولان چهارمحال و بختیاری در پارک ملت شهرکرد آغاز شد.

در این جشنواره، انواع غذا‌ها و لبنیات محلی استان در ۲۲ غرفه و به‌منظور آشنایی، ترویج و نهادینه کردن آداب و رسوم گذشته و توسعه صنعت گردشگری، با همکاری بخش خصوصی به‌ نمایش درآمده است.
 
 اجرای مسابقه آشپزی و کارگروه‌های آموزشی درخصوص طبخ غذا، طبع‌شناسی و مزاج‌شناسی ‌از بخش های این جشنواره می‌باشد.

غرفه‌های این جشنواره به‌مدت چهار روز از ساعت ۱۸ هر روز پذیرای علاقمندان است.

انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.