به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ بهمن عسگری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: اولین جشنواره غذای بومی، محلی و سالم از ۱۵ شهریور ماه جاری به مدت چهار روز در پارک ملت شهرکرد برگزار میشود.
وی افزود: زمان این جشنواره از ساعت ۱۶ تا ۲۴ هر روز و با اجرای مسابقه آشپزی و کارگروههای آموزشی درخصوص طبخ غذا، طبعشناسی و مزاجشناسی میباشد.
عسگری اضافه کرد: استفاده از مواد غذایی محلی، سلامت و اصالت از معیارهای مهم در ارزیابی بهترین غذا در جشنواره غذای بومی، محلی و سالم خواهد بود.
وی با بیان پیش بینی سرویس ایاب و ذهاب از پارکهای تهلیجان و لاله شهرکرد به محل جشنواره، ادامه داد: این جشنواره به منظور معرفی آداب و رسوم سنتی و غذاهای بومی و محلی استان و توسعه صنعت گردشگری، باهمکاری بخش خصوصی اجرا میشود.
انتهای پیام/ن