به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ به مناسبت هفته ملی غذا، جشنواره صبحانه سالم با شرکت 150 دانش آموز که با همکاری والدین خود صبحانه سالم تهیه کرده بودند، در دبستان دخترانه حاج یدالله کیانی شهرکرد برگزار شد.
برپایی کارگاه آموزشی برای والدین و اجرای سرود از برنامه های جانبی این جشنواره بود.
در پایان ساینا ایزدی، آتوسا ارژنگ، یلدا صادقی، فاطمه زهرا بصیری و مبینا فضل الهی اول تا پنجم شدند و تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی و 30 دانش آموز دیگر لوح تقدیر و جایزه دریافت کردند.
هدف از برگزاری این جشنواره، تروی}، آموزش و تأکید بر مصرف صبحانه
سالم در بین دانش آموزان و بالا بردن سواد سلامت بیان شد.
16 اکتبر برابر با 25 مهرماه به عنوان «روز جهانی غذا» و 24 تا 30 مهرماه نیز «هفته ملی غذا» نامگذاری شده است.
برنامه های این هفته امسال با شعار «آب و هوا در حال تغییر است، غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند» اجرا می شود.
انتهای پیام/ف