به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ بهمن عسگری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری از انتخاب و معرفی غرفههای برگزیده اولین جشنواره غذای بومی، محلی و سالم در شهرکرد، با نظرسنجی از مردم و در نظر گرفتن شاخصهایی مانند نوع طبخ، مزه، طراحی و تزئین غذا خبر داد.
وی گفت: محمود حسین زاده در غرفه اتحادیه رستوران داران و ماه تاج حیدریان در غرفه میراث فرهنگی هر کدام رتبه اول، سارا مشرف در غرفه آموزشگاه خیاطی و منیژه احمدپور در غرفه رستوران سلامت به صورت مشترک رتبه دوم، و احترام مردانیان در غرفه میراث فرهنگی رتبه سوم را کسب کردند.
اولین جشنواره غذای بومی، محلی و سالم با رویکرد آشنایی و ترویج آداب و رسوم قدیمی و استفاده از غذاهای سالم از ۱۵ تا ۱۸ شهریورماه جاری در پارک ملت شهرکرد برگزار شد.
انتهای پیام/ن