محمد اسماعیل مطلق مدیر کل دفتر سلامت و بهداشت خانواده وزارت بهداشت در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به برنامهریزی وزارت بهداشت اظهار داشت: سلامت تنها نداشتن بیماری نیست بلکه برخورداری کامل از رفاه جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی است و بر اساس این جهتگیریها، برنامهریزی خوبی به منظور تامین، حفظ، ارتقا سلامت مردم پیش روی دستاندرکاران حوزه سلامت قرار دارد.
وی با بیان اینکه توجه بسیاری به تمامی ابعاد سلامت و مشارکت و هماهنگی میان تمامی سازمانهای ذیربط شده است، ادامه داد: نظارت دولت در چشمانداز سلامت ایران در افق 1404 رویکردهای قابل توجهی را پیش روی سیاستگذاران و بطور کلی دستاندرکاران حوزه سلامت میگذارد.
مطلق بیان کرد: برخورداری از رفاه، امنیت غذایی و تامین اجتماعی مستلزم تبدیل رویکرد تک بعدی به سلامت همه جانبه افراد جامعه است و به همین منظور باید توزیع مناسب درآمدها به دور از هر گونه فرق و تبعیضی صورت گیرد و دسترسی همگان به خدمات پزشکی یکسان باشد.
وی تاکید کرد: به منظور تحقق کامل اهداف برنامه ملی سلامت باید هدفگذاری خوبی در این راستا صورت گیرد و از حداکثر ظرفیت بخش خصوصی در جهت روابط میان رشتهای سلامت، فناوری اطلاعات و علوم اجتماعی استفاده شود.
مدیر کل دفتر سلامت و بهداشت خانواده وزارت بهداشت یادآور شد: دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس موفق شد پیشنویس سند سلامت مردم (به خصوص مردان) را تدوین کند و نقش دانشگاههای کشور در این راستا حایز اهمیت بوده است.
انتهای پیام/