حسن رودگری دبیر شورای پژوهشی سازمان نظام پزشکی در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینکه اکنون آموزش اخلاق پزشکی در نظام سلامت جدی گرفته نمیشود؛ اظهار داشت: ترویج و آموزش جدی اخلاق حرفهای پزشکی باید به معنای علمی و عملی آن در تمام سطوح و گروههای علوم پزشکی وجود داشته باشد به طوری که در فرآیندهای تشخیصی و بالینی نمود داشته باشد.
وی با اشاره به این که فرآیندهای رسیدگی به بیمار تعاریف مدونی ندارد، افزود: اصلاح و ارتقا اخلاق پزشکی منجر به کاهش رفتارهای نابهنجار در جامعه پزشکی شده و جایگاه پزشک را در انظار و اذهان مردم ارتقا میدهد.
وی با بیان اینکه آموزش اخلاق پزشکی باید مانند سایر کشورهای پیشرفته به سازمان نظام پزشکی واگذار شود، ادامه داد: نظام پزشکی باید با کمک جامعه پزشکی و جذب هنرمندان آگاه به طور دفاعی و روشنگرانه به تهیه محتواهای رسانهای برای تنویر افکار مردم و رفع زنگارهای ایجاد شده در حوزه پزشکی بپردازد.
دبیر شورای پژوهشی سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه تهیه و تولید محتواهای رسانهای میتواند حجم خدمات بی شائبه و عمدتا ایثارگرانه جامعه پزشکی کشور را به اطلاع مردم برساند، ادامه داد: نباید خدمات جامعه پزشکی در سیاهی تخریبهای ناجوانمردانه پنهان بماند چرا که محکوم شدن مهاجم در مراکز قضایی همچنان نمیتواند اثرات آن تخریب را پاک کند مگر اینکه آگاهی بخشی به موقع و متناسبی صورت گیرد.
رودگری با اشاره به برخی از بی حرمتیها علیه جامعه پزشکی کشور گفت: جامعه خدوم پزشکی همواره خویشتنداری کرده و به ارائه خدمات ایثارگرانه خود تحت هر شرایطی ادامه داده است.
وی اضافه کرد: در این برهه زمانی جامعه پزشکی و سازمانی که نمایندگی آن را بر عهده دارد، با مشکلاتی مواجه است که مدیریت اشتباه آن میتواند آیندهای نابهنجار را رقم زند. در چنین شرایطی مدیون آیندگانی میشویم که جامه سپید طبابت بر تن میکنند، اما شان و منزلت آنها پاس داشته نمیشود.
رودگری یادآور شد: در صورت ادامه این وضع، بیشترین آسیب متوجه مردمی است که با امید و بذل مال و حمایت خویش، فرزندان خود را به فراگیری طب میگمارند تا جامعهای سالم تضمین شود.
انتهای پیام/