مواد مورد نیاز:
سینه مرغ: ۱۵۰ گرم
سیر (له شده): ۳ حبه
پیازچه (ساطوری خرد شده): ۱ ق. س. گشنیز (ساطوری خرد شده): ۱ ق. س. فلفل چیلی (خرد شده): ۱ عدد
زنجبیل تازه (رنده شده): ۱۰ گرم
تربچه (با پوست خلالی خردشده): ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۱۵۰ گرم
سس سویا: ۲ ق. س. نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - ۲ حبه سیر، سس مایونز، فلفل چیلی، سس سویا، زنجبیل، نمک و فلفل را داخل کاسهای ریخته و مخلوط کنید.
۲ - سینه مرغ را به همراه ۱ حبه سیر، نمک و فلفل داخل قابلمهای پخته و بعد بگذارید تا خنک شود. سپس آن را خلالی ریز خرد کنید.
۳ - داخل قالب کمربندی مربع شکلی با ابعاد دلخواه به ترتیب و به صورت لایهای تربچه، پیازچه، گشنیز، سینه مرغ و مقداری مخلوط سس بریزید (به این ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و در آخر روی سالاد تربچه باشد). سپس روی آن مقداری سس بمالید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه مواد با هم مخلوط شود.
۴ - سالاد را از قالب خارج کرده و بقیه سس را روی آن بمالید. سپس به دلخواه تزیین و سرو کنید.
منبع: ماهنامه سرآشپز
انتهای پیام/