به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طعم دلپذیر سالاد پنیر پخته با سبزی و نان برشته که همراه سالاد برگ کاهو سرو میشود از این مواد یک ترکیب بی نظیر میسازد.
مواد لازم جهت تهیه سالاد پنیر پخته:
مخلوطی از کاهوهای متفاوت: ۲۵۰ گرم
نان فرانسوی: ۱۲ برش
روغن زیتون بکر: جهت چرب نمودن ظرف
پنیر محلی: ۱۲ برش
سبزیهای تازه مثل رزماری، آیوشن یا اورگانو ریز شده: مقداری
نان فرانسوی: جهت سرو
مواد لازم جهت تهیه سس:
روغن زیتون بکر: ۶ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: نصف قاشق چای خوری
خردل: نصف قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. جهت تهیه سالاد، برگهای کاهو را با آب سرد بشویید و خشک نمایید. سپس آنها را داخل دستمال آشپرخانه بپیچید، در کیسه پلاستیکی قرار دهید، کیسه را محکم ببندید و بگذارید تا زمان مصرف در یخچال خنک شوند.
۲. جهت تهیه سس، تمام مواد اولیه سس را در یک شیشه مربا بریزید و درب آن را محکم پیچ نموده و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند. نمک و فلفل بزنید، دوباره تکان دهید و کنار بگذارید تا نانهای برشته را آماده نمایید.
۳. هر دو طرف برشهای نان را برشته نمایید تا کاملا ترد و سرخ شوند، سپس روغن زیتون را روی یک طرف نانها وقتی هنوز گرم هستند بمالید تا کاملا جذب نان شود و به خورد نان برود.
۴. تکههای نان سرخ شده را روی سینی فر قرار داده و روی هر نان برشی از پنیر بگذارید. سبزیهای خرد شده را روی پنیر پاشیده، کمی روغن زیتون روی آنها بچکانید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.
۵. در همان زمان که نانها را در فر قرار داده اید، برگهای کاهو را درون کاسهای ریخته، سس آماده شده را درون شیشه مربا یکبار دیگر خوب تکان دهید و روی همه کاهوها بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس آنها را بین ۴ بشقاب تقسیم نمایید.
۶. نانهای برشته شده را داغ روی کاهوها بچینید و بلافاصله با مقدار بیشتری نان فرانسوی سرو نمایید.
۷. میتوانید از دانهای انار هم به دلخواه در داخل سالاد استفاده کنید.
منبع: وب سایت آوای سلامتی
انتهای پیام/