به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر دلتان هوس یک غذای خوشمزه کرده است که مزهای شبیه فست فود داشته باشد، ولی خیلی سالم و مقوی باشد، این غذا یکی از بهترین پیشنهاد هاست. ترکیب مرغ، پنیر و سیب زمینی طعم فوق العادهای به این غذا میدهد.
مواد لازم برای ۶ - ۴ نفر:
۱ عدد سینه مرغ
۳ عدد سیب زمینی متوسط
۳ ق. س. پیاز داغ
۳ حبه سیر
۲۵۰ گرم پنیر پیتزا
۱ قوطی ذرت کنسرو شده
۱ عدد: فلفل دلمهای
۱ ق. چ: زردچوبه
۱ ق. چ: فلفل قرمز
۱ ق. چ: زیره
۱ ق. چ: رازیانه
سس مایونز یا کچاپ به مقدار لازم
۱۵۰ گرم قارچ
۱۵ گرم کره
۲ ق. س. زعفران دم کرده
۳ ق. س. آبلیمو
طرز تهیه:
۱. سینه مرغ را خلالی خرد کنید و در کاسهای بریزید. دو قاشق آبلیمو، زعفران و کمی نمک و فلفل هم به کاسه افزوده و مخلوط کنید تا همه تکههای مرغ به مواد آغشته شوند. این مخلوط را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود.
۲. سیب زمینیها را نیم پز کرده و به شکل حلقههای یک سانتی متری ببرید. ظرفی که میخواهید گراتن را در آن بپزید، کمی چرب کرده و سیب زمینیها را در کف ظرف بچینید. خلالهای مرغ را روی آنها بگذارید. سیر را ریز رنده کنید و به همراه پیاز داغ روی مواد بریزید.
۳. فلفل دلمهای را خلالی برش زده و روی دیگر مواد بگذارید. قارچها را شسته و ورقه ورقه کنید. در تابهای کره ریخته، روی حرارت بگذارید. ورقههای قارچ را در کره تفت دهید. به آنها کمی آب لیمو هم اضافه کنید. سپس قارچها را از روی حرارت بردارید و روی دیگر مواد گراتن بریزید.
۴. حالا همه ادویهها و دانههای ذرت را روی مواد بریزید و روی آنها را با پنیر پیتزا بپوشانید. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت، معادل ۱۷۵ درجه سانتیگراد (یا در بعضی اجاقها شماره ۴) روشن کنید تا گرم شود.
۵. روی ظرف گراتن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با چندین بار فرو کردن چنگال در فویل، آن را سوراخ کنید. ظرف را در فر بگذارید. بعد از ۱۵ دقیقه فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره در فر بگذارید.
۶. در این مرحله غذا باید حدود ۲۵ یا ۳۰ دقیقه حرارت ببیند؛ تا پنیر آب شده، طلایی و برشته شود. بعد از بیرون آوردن گراتن از فر، آن را برش زده و با سس دلخواه سر کنید.
منبع: مجله آشپزی مثبت
انتهای پیام/