به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب برای شما طرز تهیه یک سالاد خوشمزه با نودل و میگو را آماده کرده ایم؛ با ما همراه باشید.
مواد لازم
400 گرم میگوی پاک شده
2 /1 پیمانه دانه سویا بو داده
2 /1 پیمانه بادامزمینی خرد شده
2 /1 پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی حلقهای شده
4 پیمانه کاهوی خرد شده
1 پیمانه لوبیا سبز پخته
2 بسته نودل
2 /1 پیمانه فلفل دلمهای خرد شده
مقداری جعفری و نعنا برای تزیین
کمی روغن
مواد لازم برای سس
6 ق س روغن زیتون
3 ق س سس سویا
1 ق س شکر قهوهای
3 ق س آبلیمو
1 ق س فلفل دلمهای قرمز رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه: 1 در یک کاسه مناسب همه مواد برای تهیه سس را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس آن را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.
2 میگوها را به نمک و فلفل آغشته کنید، سپس آنها را داخل تابه سرخ کنید. بعد از این که پخته شدند، آنها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
3 در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس نودلها را داخل آن بریزید. بعد از این که نرم شدند، آنها را داخل سبدی بریزید تا آب اضافیشان گرفته و خنک شوند.
4 حالا سالاد را آماده کنید. برگهای کاهو، لوبیاها، گوجههای خرد شده، تکههای فلفل، بادامزمینی و دانههای سویا را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید. نودل سرد شده را هم اضافه کرده و مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.
5 سالاد را داخل 2 یا 3 عدد کاسه بریزید، میگوهای سرخ شده را روی مواد قرار دهید. کاسهها را با برگ جعفری و نعنا تزیین کرده و همراه با سس سرو کنید.
منبع: مجله آشپزی مثبت
انتهای پیام/