به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک مرغ ایتالیایی غذای بسیار لذیذی است که در فر، آماده میشود. پخت مرغ به این سبک، مواد غذایی مفید آن را حفظ میکند و در عین حال، به دلیل موادی که به آن افزوده شده، بوی نامطبوع مرغ، از بین رفته و معطر است. برای آشنایی با روش تهیهی خوراک مرغ به این سبک، با ما همراه باشید.
مواد لازم: سینهی مرغ: چهار عدد
قارچ خرد شده: یک پیمانه
پیاز خرد شده: یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد
آب مرغ: نصف پیمانه
پنیر سفید رنده شده: 225 گرم
اسفناج خرد شده: یک پیمانه
پودر سیر، نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه: پیاز را تفت میدهیم و از روی حرارت آن را برمیداریم.
آب مرغ و پنیر را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. قارچ، گوجه فرنگی، پیاز و اسفناج را نیز به مواد اضافه میکنیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا سبزیجات ما، نرم شوند. در این مرحله، نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه را نیز اضافه میکنیم.
استخوان سینهی مرغ را گرفته و برشهایی از سینهی مرغ، جدا میکنیم. از مخلوط سبزیجات آماده شده، روی برشهای مرغ میریزیم و آن را در فر با دمای 175 درجهی سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدهیم.
در صورت تمایل به جای پنیر سفید، از پنیر پیتزا میتوان استفاده کرد، به طوری که پیش از قرار دادن سبزیجات بر روی برش سینهمرغ، کمی پنیر پیتزا روی آن بریزیم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/