به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ عدس از نظر طب قدیم ایران دارای طبع معتدل و خشک است و پوست و دانه آن دارای خواص درمانی متعددی است، که در رژیم غذایی بسیاری از افراد جایگاه ویژهای دارد، عدس یک غذای کامل بوده و انرژی لازم را برای فعالیتهای بدنی برای انسان تامین میکند.
خواص شفابخش عدس به شرح زیر است:
- ملین و مغز آن ضد اسهال
- حاوی اسیدهای آمینه مختلف و ویتامینهای گوناگون
- سرشار از آهن، کلسیم و فسفر
- منبع غنی از فیبرهای کاهنده کلسترول
- تنظیم کننده قندخون
- درمانگر کمخونی و افزایش شیر در مادران شیرده
- مفید برای اختلالات گوارشی
- ضد التهاب
- درمانگر زخم های دهان، گلو و دیفتری
- تقویت کننده معده و برطرف کنند گاز معده
- دفع کننده صفرا
- درمانگر یبوست وپیشگیری از سندرم رودهای تحریک پذیر و التهاب رودهای
- تقویت کننده قلب
- تثبیت کننده قند خون
مصرف عدس مخصوصاً برای خانمهایی که در سنین باروری و دوران بارداری هستند و در معرض کمبود آهن هستند، بسیار مفید است. مادران شیرده می توانند با مصرف عدس کمبود خون بدن خود را جبران کنند.
گفتنی است؛ زیادهروی در خوردن عدس سبب غلیظ شدن خون و کند شدن جریان آن در رگها میشود.
انتهای پیام/