یک کارزار جمع آوری وجوه نقد در استرالیا در نظر دارد تابلوی تبلیغاتی مربوط به 'روز استرالیا' را که در آن دو دختر محجبه مسلمان پرچم استرالیا را در دست دارند، بار دیگر به جای خود بازگرداند.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  نصب این تابلوی تبلیغاتی در شهر ملبورن استرالیا سبب به راه افتادن یک سری مباحث خشمگینانه و جنجال در شبکه های اجتماعی شد که در آن بسیاری از کاربران شرکت تبلیغاتی را تهدید کردند.
 
صدها نفر از کاربران، نصب تصویر دختران محجبه در این تابلو تبلیغاتی را اقدامی با انگیزه سیاسی عنوان کردند و می گویند این تصویر بازتاب درستی از 'روز استرالیا' نیست.
 
سال 1988 میلادی با توافق همه ایالت ها و مناطق استرالیا روز 26 ژانویه به عنوان روز استرالیا نام گذاری شد و سال 1994 این روز جزو تعطیل عمومی ملی استرالیا دزنظر گرفته شد.
سازمان دهندگان یک کارزار به مناسبت این روز که هدف آن جمع آوری وجوه نقد است، می گویند امیدوارند این کارزار رسانه ای را به همه ایالت های استرالیا بکشانند.
 
هدف گزارکنندگان این کارزار از نصب یک تابلوی تبلیغاتی به مناسبت 'روز استرالیا' که در آن دو دختر بچه محجبه مسلمان در حالی که پرچم استرالیا را به دست داشتند، دیده می شدند تشویق حس میهن پرستی بود، اما به نوشته تارنمای 'اس.بی.اس'، گردانندگان شرکت تبلیغاتی که این تابلوی تبلیغاتی را نصب کرده اند می گویند پس از نصب آن، تهدید به مرگ شده اند و به دلیل هراس از امنیت جانی کارمندانشان این تابلو را پایین آورده اند.
 
'دی مدیگن' از شرکت تبلیغاتی 'گریتیو ادج' می گوید تصمیم دارد این تابلو را بار دیگر نصب کند.
او که یک کارزار جمع آوری وجوه نقد را به راه انداخته است، گفت: تعصب یک گروه اقلیت از استرالیایی ها سبب پایین آوردن این تابلو شد اما با حمایت عمومی آنهم از سراسر استرالیا این تابلو بار دیگر علم خواهد شد.
 
وی گفت: ما تنها امیدوار بودیم بتوانیم این بیلبورد را بار دیگر علم کنیم، اما اکنون می توانیم یک بیلبورد در هر شهر اصلی استرالیا علم کنیم و همچنین آگهی های تبلیغاتی تمام صفحه در روزنامه ها داشته باشیم.
 
'مدیگن' گفت: حمایت گسترده مردم خود گواهی است بر این ادعا که طیف گسترده تری از عموم جامعه از این بیلبورد حمایت می کند و در عین حال صدای بلندتری از این اقلیت متعصب دارد.
به گفته وی، آنهایی که این تهدیدها را انجام می دهند، اکثریت استرالیایی ها را تشکیل نمی دهند اگر چه به نظر می رسد آنها فکر می کنند نمایندگی یک اکثریت خاموش را بر عهده دارند.
این در حالی است که 'سلما احرام' از جامعه زنان مسلمان استرالیایی می گوید برخی از استرالیایی ها حجاب را به عنوان سمبل ظلم و ستم و افراط گرایی می دانند.
 
وی گفت: آنها حجاب را همانند نوک تیز تروریسم می بینند، در حالی که کاملا عکس آن است. واقعیت این است که زنانی همچون من می خواهیم با حیا و معتدل باشیم یا آن بچه ها می خواهند تا با حیا و معتدل باشند و این آن چیزی است که ما باید آن را جشن بگیریم.

وی گفت برداشتن این تابلوی تبلیغاتی را نباید یک پیروزی برای مخالفان این تبلیغ تلقی کرد، بلکه باید آن را یک پیروزی برای نیروهای تندروی مسلمان دانست.
 
این زن مسلمان در استرالیا گفت: افراط گرایان می خواهند مسلمانان فکر کنند غرب نمی تواند آنها را آنگونه که هستند، بپذیرد و اینکه آنها باید دین خود و تمام چیزهایی را که برای آنها ارزش دارد، از دست بدهند.
 
در همین حال، 'دی مدیگن' گفت: خانواده های دو دختر بچه ای که در این تابلوی تبلیغاتی به تصویر کشیده شده اند از این کارزار حمایت می کنند.
 
وی گفت:» این عکس در مراسم سال گذشته 'روز استرالیا' در شهر ملبورن گرفته شده است و این دو دختر از واکنش تندی که نسبت به این تابلو انجام گرفته، آزرده شده اند.

منبع: ایرنا
انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.