سرپرست دفتر قرنطینه سازمان دامپزشکی اظهار داشت: بررسی کیفیت گوشت وارداتی از ایرلند مورد تایید قرار گرفته است و پس از بازرسی کارشناسان از شرکت متقاضی واردات بلا مانع خواهد بود.

گوشت ایرلندی مهمان سفره های ایرانیان می شود؟
مسعود محمدیان سرپرست دفتر قرنطینه و ایمنی زیستی سازمان دامپزشکی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره واردات گوشت از ایرلند اظهار داشت:واردات هرگونه دام  پس از مطالعه کتابخانه ای ، بررسی وضعیت و الزامات بهداشتی توسط کارشناسان امر انجام می شود.

وی در خصوص درخواست وزیر جهاد کشاورزی ایرلند مبنی بر صادرات گوشت گوسفندی به ایران گفت: تحقیق و بررسی کیفیت گوشت وارداتی از ایرلند مورد تایید قرار گرفته  است و پس از بازرسی کارشناسان از شرکت متقاضی واردات بلا مانع خواهد بود.

سرپرست دفتر قرنطینه و ایمنی زیستی سازمان دامپزشکی ادامه داد:تا کنون این امر به صورت جدی از سوی شرکت های متقاضی برای بازرسی کارشناسان از وضعیت بهداشتی به سبب پیشگیری از بیماری مشترک دام و انسان صورت نگرفته است.

محمدیان در پاسخ به این سوال که چرا در گذشته واردات گوشت از ایرلند با ممنوعیت روبرو بوده است، بیان کرد: وضعیت بهداشتی کشورهای واردکننده در شرایط مختلف متفاوت است ضمن آنکه واردات پس از بررسی پروتکل های بهداشتی و نبود مشکلات خاص تحقق می یابد.

گرانی گوشت بهانه ای برای واردات

همچنین حسین نعمتی رئیس اتحادیه دامداران کشور در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه برخی سودجودیان با بهانه هایی اعم از کمبود و گرانی اقدام به واردات گوشت از کشورهای مختلف می کنند، گفت: با وجود آنکه افزایش هزار تومانی نرخ خرید گوشت از دامداران رقمی نیست که به گرانی قیمت در بازار دامن زند اما موجب شده که افراد نسبت به مجوز دریافت واردات اقدام نمایند.

وی با بیان اینکه با واردات گوشت تنها سودهای هنگفت عاید واردکنندگان می شود، افزود: با توجه به آنکه 92 الی 93 درصد مصرف مورد نیاز در داخل تامین می شود از این رو واردات گوشت تنها به ضرر تولیدکنندگان است.

نعمتی در خاتمه تصریح کرد: با مدیریت صحیح تولید و صادرات دام زنده به بازارهای هدف می توان از واردات گوشت جلوگیری به عمل آورد.

انتهای پیام/


 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۱۲ آبان ۱۳۹۵
گوشت تولیدی در کشور ایرلند یکی و شاید اولین و بهترین از نوع کیفیت گوشت در دنیا باشد. نسبت امگا 3 به امگا6 در گوشت تولیدی در کشور ایرلند یکی از بهترین و بالاترین نسبتها در بین سایر تولیدکنندگان گوشت است. این در حالی است که در گاوداریهای صنعتی ما این نسبت در بعضی مواقع کاملا" بر عکس رکورد گیری شده است یعنی میزان امگا 6 بسیار بیشتر از امگا3 بیان شده که خوب نیست.در مورد شیر تولیدی هم همینطور است.
آخرین اخبار