وی در ادامه افزود: اولین و اصلیترین علت بروز بو و مزه بد دهان بیماری های دهان و دندان است که غالباً از عفونت های دهان و لثه نشأت میگیرد.
عضو انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران عفونت های سینوس صورت یا سینوزیت را از دیگر علل ایجاد مزه بد در دهان دانست و اضافه کرد: برگشت ترشحات سینوس ها به حفره دهان و بینی هنگام خواب دلیل دیگری برای بروز این عارضه محسوب میشود.
غفوری بیان کرد: رفلاکس یا برگشت اسید معده باعث ایجاد بو و مزه بد دهان در هنگام صبح میشود که کمتر مورد توجه است.
وی با تاکید بر اینکه افراد باید بوی بد دهان در هنگام صبح را جدی بگیرند و به دنبال علل آن باشند، بیان کرد: درمان نشدن رفلاکس معده در دراز مدت موجب ایجاد زخم های مری و تغییر در ساختار بافت سلول های آن می شود که این مسئله در طولانیمدت ممکن است به سرطان مری منجر شود.
عضو انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران با اشاره به اینکه نحوه درمان عارضه مزه بد دهان با علتیابی دقیق مشخص می شود، عنوان کرد: عفونت دندان و دهان با مراجعه به دندانپزشک و درمان های آنتی بیوتیکی معمولا برطرف می شود و در صورت رفلاکس و برگشت اسید معده، استفاده از داروهای ضد اسید هنگام شب قبل از خواب و انجام تست های تکمیلی مربوط به معده تحت نظر پزشک موثر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه اصلاح روش تغذیه ای افراد تا حدود زیادی می تواند در درمان این عارضه مفید باشد، تصریح کرد: افراد بهتر است وعده های غذایی خود را به طور منظم مصرف کنند و به جای وعده های غذایی سنگین از میان وعده های متعدد استفاده کنند. همچنین تا 20 الی 30 دقیقه پس از صرف غذا باید از دراز کشیدن خودداری شود.
انتهای پیام/