یک متخصص اطفال گفت: اگرچه مصرف میوه روشی کارآمد در ارتقا سلامت کودک است اما نحوه مصرف آن از محدودیت هایی پیروی می کند.

حوا زارعی متخصص اطفال، در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛اظهار کرد: خوردن انواع میوه تاثیر بسزایی در تندرستی و رشد کودکان دارد چرا که این گروه غذایی، بخشی از نیاز آن ها به مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها را تامین می کند اما نحوه مصرف آن باید تابع مقررات تعیین شده ای باشد.

وی ادامه داد:شروع مصرف میوه در کودکان از 7 ماهگی به بعد و با آغاز تغذیه تکمیلی و تغییر نوع غذا خوردن کودک از حالت مایع به لعابی و پوره است.

این متخصص اطفال با بیان اینکه ممکن است مصرف برخی از میوه ها حساسیت زا باشد، افزود: از جمله میوه هایی که مصرف آنها باعث ایجاد حساسیت می شوند، توت فرنگی و مرکباتی چون پرتقال و نارنگی است و بهترین میوه ای که در چند هفته ابتدایی آغاز تغذیه تکمیلی می توان وارد برنامه غذایی کودک کرد، آب سیب است که باید به تدریج به غلظت آن افزوده شود.

وی در خصوص عدم مصرف مرکبات تا قبل از یک سالگی، افزود: به دلیل حساسیت زا بودن این نوع از میوه ها، مصرف آنها برای کودکان زیر یک سال توصیه نمی شود. 

زارعی باتوجه به تصور اشتباه برخی از مادران در خصوص ارتباط میان افزایش وزن کودک با خوردن هرچه بیشتر میوه ها، تاکید کرد: اگرچه مصرف میوه ها کمک شایانی به روند سوخت و ساز و جذب بهتر ویتامین ها می کند، اما تاکنون رابطه مستقیمی میان این دو ثابت نشده و بهتر است مادران توجه بیشتری به نوع تغذیه آنها برای رشد مناسب داشته باشند. 

زارعی، به منظور بهبود ذائقه کودکان در مصرف میوه ها، بیان داشت: بهتر است والدین نحوه ارائه میوه را تنوع بخشیده و  آنها را به  شکل‌های جذاب و تکه های کوچک برش داده و یا با ایجاد مزه ای تازه از طریق ترکیب پوره میوه ها، تمایل آنها را برای این میاون عده بیشتر کنند.

انتهای پیام/



برچسب ها: میوه ، کودکان ، تغذیه ، بهداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۵ مرداد ۱۳۹۵
دستتون درد نکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۵ مرداد ۱۳۹۵
ممنون از زحماتتون
آخرین اخبار