وی درباره تاثیر نوشیدن چای بر پلاک های موجود روی دندان اظهار داشت: چای سیاه و سبز حاوی آنتی اکسیدان و پلی فنول هاست و نوشیدن آن برای سلامت دهان و دندان مفید است و از تشکیل پلاک روی دندان ها محافظت می کند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه خوردن لبنیات از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند بیان کرد: لبنیاتی مانند پنیر، شیر و ماست از پوسیدگی دندان و خورده شدن مینای دندان ها به وسیله اسیدهای ناشی از تجزیه خوراکی ها جلوگیری می کند.
صمد پور در ادامه تاکید کرد: خوردن میوه ها و سبزیجات تازه و ترد همچون خیار، هویج، کرفس و سیب به دلیل اینکه حاوی ویتامین A هستند راهکار مناسبی جهت تمیز نگاه داشتن لثه و دندان ها محسوب شده و باعث از بین رفتن پلاکهای موجود در دندان می شود.
انتهای پیام/