معاون وزیر کشور با رد تمامی صحبت‌های مسئولان شهری علت حادثه شهران احداث تونل و فرو ریزش زمین اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بامداد 28 خرداد ماه امسال صدای انفجار مهیبی تمامی منطقه شهران پایتخت را فرا گرفت.

شاهدان عینی گفتند: صدای مهیبی شنیدیم و ناگهان آسمان نارنجی شد، حتی دیوار خانه ما به لرزه افتاد  و همه بدون درنگ به بیرون از خانه‌ها آمدند و با فوران آتش در وسط بلوار کوهسار مواجه شدند.

در آن زمان اعلام شد: حادثه شهران به دلیل ترکیدگی شبکه گازرسانی رخ داد و به 40 دقیقه جهنمی در پایتخت شهرت یافت، اما سریعا بعد از این حادثه مسئولان تقصیر را به گردن دیگری انداختند، به طور مثال رئیس شرکت بهره برداری مترو گفت:  این حادثه ربطی به ساخت تونل مترو در این منطقه ندارد.

هابیل درویشی ادامه داد: تونل مترو در قسمتی که این حادثه اتفاق افتاده است درواقع  ۲۵ متر زیرتر قرار دارد، خوشبختانه  در این قسمت تونل مترو لاینینگ شده بود و عملیات حفاری تونل از مدت ها پیش به اتمام رسیده بود.

همچنین شهردار تهران نیز در صحن غیر علنی شورای شهر نیز گزارشی از وضعیت حادثه شهران ارائه و با اشاره به اینکه 400 نقطه مشابه شهران در پایتخت وجود دارد، اذعان داشت:  برخورد بیل مکانیکی یا لودر و یا ماشین حفاری با لوله گاز کاملا منتفی است چرا که از تاریخ 26 اردیبهشت ماه هیچ فعالیت کارگاهی در تونل مترو که از این مسیر عبور می کرده انجام نشده و البته این تونل استحکام سازی نیز شده بود. 


اما امروز اسماعیل نجار (رییس سازمان مدیریت بحران و معاون وزیر کشور) با رد تمامی این صحبت‌ها با صراحت در گفتگو با ایلنا اعلام کرد: عملیات "احداث مترو" علت فروریزش زمین بوده است.

وی در جزییات بررسی‌های حادثه شهران گفت: ما در جلساتی که با کار‌شناسان داشتیم، به این جمع بندی رسیدیم که در محل وقوع حادثه یعنی زیر زمین، عملیات احداث مترو در حال انجام بوده و بافت خاک به گونه‌ای بوده است که آن چسبندگی لازم را نداشته و لاینینگ اصلی نیز انجام نشده است و به دلیل همین نوع بافت خاک، باعث شد که آنجا شاهد یک نشست باشیم و این نشست منجر به مابقی حوادث شده است.

رییس سازمان مدیریت بحران اضافه کرد: البته این نکته را باید یادآوری کنم که این حادثه فروریزش بوده نه فرونشست؛ چرا که یک جایی حفاری شده و ما به همین دلیل شاهد یک ریزش بودیم؛ فرونشت زمانی اتفاق می‌افتد که سطحی از زمین در اثر برداشت سفره‌های زیر زمینی، نشست کند یا بارگذاری در یک منطقه‌ای انجام شود که این موارد نبوده است.

گفتنی است، به نظر می‌رسد زوایای پنهان دیگری نیز در این پرونده وجود داشته باشد که با اعلام نظر پزشکی قانونی و شناسایی محل دقیق کشف جسد راننده لودر(محسن نورزی) آشکار خواهد شد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۴ ۱۴ تير ۱۳۹۵
خرابکاری به این بزرگی؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۷ ۱۳ تير ۱۳۹۵
زنده باد شهردار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۸ ۱۳ تير ۱۳۹۵
شهردار بایستی عذر خواهی کند و هابیل درویشی رو برکنار کنه انکار این موضوع عذر بدتر از گناهه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۱۳ تير ۱۳۹۵
آیا یک فرد نظامی برای پست شهردار بودن مناسبه؟ ایشان دانش آموخته جغرافیای سیاسی هستن و با توجه به گذشته ایشان همش در حوضه نظامی فعالیت داشتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۱۳ تير ۱۳۹۵
چه ربطی داره ایشان این همه خدمت کرده واثرات مثبت مدیریتشان محسوس است.
وقتی برای تخریب انسانها هیچ بهانه ای نباشد به چه چیزهایی که گیر نمی دهند.