بررسی‌ها نشان داده هسته‌های هندوانه خواص دارویی و درمانی بسیاری از افزایش قدرت باروری گرفته تا درمان بیماری‌ها دارند و دور ریختن آن‌ها به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با نزدیک شدن به فصل تابستان و افزایش دما، هندوانه به یکی از میوه‌های محبوب میان افراد تبدیل می‌شود.

هندوانه ماده‌ای بسیار مغذی و سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. 

هندوانه حاوی ویتامین‌های بسیاری مانند A، ‍C، B1 و B6  و مواد و املاح معدنی همچون پتاسیم، منیزیم است. علاوه بر تمام خواص و فواید هندوانه، این میوه کیفیت طراوت‌بخشی و طعم شیرینی دارد که حرارت زیاد بدن را کاهش می دهد.

در بیشتر موارد افراد هسته‌های هندوانه را جدا کرده و یا از دهان خارج می‌کنند و دور می‌اندازند. در حالی که اگر افراد بدانند چه منبعی از مواد مغذی را دور می‌اندازند دیگر هرگز این اشتباه را تکرار نمی‌کنند.

هسته هندوانه حاوی اسیدهای چرب، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی همچون B، فولات، پتاسیم، تیامین، روی، آهن، فسفر، مس و منیزیم است.

مهم‌ترین خواص هسته هندوانه از این قرار است:
کاهش خطر ابتلا به چاقی 
کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی
بهبود وضعیت پوست و مو
افزایش انرژی
پیشگری و مهار بیماری آسم
کاهش فشار خون و پیشگیری از فشار خون بالا
پیشگیری و مهار سرطان به ویژه سرطان پروستات
رفع مشکلات گوارشی و جلوگیری از یبوست
کاهش درد و کوفتگی عضلانی
کمک به دفع سنگ‌های کلیه
مهار بیماری دیابت
افزایش قدرت باروری در مردان
دارای خاصیت ضد پیری

منبع: Healthy Food Team

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۳ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
واقعا!فتبارک الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
خب چجوری باید مصرف کرد؟
آخرین اخبار