هندوانه مادهای بسیار مغذی و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است.
هندوانه حاوی ویتامینهای بسیاری مانند A، C، B1 و B6 و مواد و املاح معدنی همچون پتاسیم، منیزیم است. علاوه بر تمام خواص و فواید هندوانه، این میوه کیفیت طراوتبخشی و طعم شیرینی دارد که حرارت زیاد بدن را کاهش می دهد.
در بیشتر موارد افراد هستههای هندوانه را جدا کرده و یا از دهان خارج میکنند و دور میاندازند. در حالی که اگر افراد بدانند چه منبعی از مواد مغذی را دور میاندازند دیگر هرگز این اشتباه را تکرار نمیکنند.
هسته هندوانه حاوی اسیدهای چرب، انواع ویتامینها و مواد معدنی همچون B، فولات، پتاسیم، تیامین، روی، آهن، فسفر، مس و منیزیم است.
مهمترین خواص هسته هندوانه از این قرار است:
کاهش خطر ابتلا به چاقی
کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی
بهبود وضعیت پوست و مو
افزایش انرژی
پیشگری و مهار بیماری آسم
کاهش فشار خون و پیشگیری از فشار خون بالا
پیشگیری و مهار سرطان به ویژه سرطان پروستات
رفع مشکلات گوارشی و جلوگیری از یبوست
کاهش درد و کوفتگی عضلانی
کمک به دفع سنگهای کلیه
مهار بیماری دیابت
افزایش قدرت باروری در مردان
دارای خاصیت ضد پیری
منبع: Healthy Food Team
انتهای پیام/