حسین فودازی، رئیس انجمن آنکولوژی در گفتگو با
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران با اشاره به تاثیر زیادی که عادات غذایی در سلامتی افراد دارد، گفت: نوع تغذیه و عادات غذایی افراد تاثیر مستقیمی بر سلامتشان دارد و با توجه به اینکه ذائقه و نوع عادات غذایی افراد در کودکی شکل میگیرد، باید والدین برای شکل گیری صحیح این عادات فرزندانشان در سنین پایین توجه و اقدامات لازم را انجام دهند.
وی ادامه داد: باید ذائقه کودکان به گونهای شکل بگیرد که متمایل به مصرف مواد غذایی خیلی شیرین و شور و یا پرچرب نباشد و همچنین سعی شود با مصرف زیاد مواد غذایی مفید و ضروری مانند لبنیات به خصوص شیر در کودکی، این عادات را به سنین بالاتر و بزرگسالی انتقال داد.
دکتر فودازی در رابطه با تنقلاتی که مصرف زیادی بین کودکان دارد،گفت: مصرف تنقلاتی مانند: چیپس،پفک، کرانچی، و شکلاتها و . . . در بین کودکان رواج بسیار زیادی دارد و والدین باید به این امر توجه کنند و از مصرف بیش از حد این تنقلات در فرزندانشان خودداری کنند.
رئیس انجمن آنکولوژی در ادامه افزود: بالا بودن بیش از حد میزان چربی اشباع شده، شیرین و یا شور بودن این تنقلات باعث سرطان زا بودنشان است که به طور مثال، چیپس علاوه بر شور و چرب بودن به دلیل سرخ شدن، چند عامل سرطان زا را برای مصرف کننده خود به همراه دارد.
انتهای پیام/