مصرف غذاهای غنی و فرآوری نشده باعث کاهش وزن و لاغری افراد می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ میزان کالری‌های ورودی بدن مثل چربی، پروتئین و کربوهیدرات باید با سوختن انرژی برابری کند.

بسیاری از کارشناسان بهداشت معتقدند که غذا خوردن باید در زمان خاص صورت بگیرد تا در مقدار آن افراط نشده و سبب اضافه وزن نشود.

غلات و حبوبات کربوهیدرات‌های تصفیه شده‌ای هستند که افراد را دچار چاقی می‌کنند به طوری که در هنگام خوردن اولین وعده غذایی سطح قند خون به شدت افزایش می‌یابد و بعد از چند ساعت قند خون به نقطه قبل خود باز می‌گردد.

مصرف غذاهای غنی از کربو‌هیدرات قند را تحت فشار قرار می‌دهد و در صورت مصرف بیش از حد بدن چاقی مفرط به وجود می‌آید.

مصرف غلات نا‌سالم و دارای قند بالا به عنوان یک وعده صبحانه مضر بوده و افراد در هنگام خرید باید درصد چربی مواد غذایی را به دقت مطالعه کنند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار