نان فیبردار کالری بیش از نیاز بدن را به افراد می‌دهد و این سبب چاقی می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، خیلی از مردم می‌پرسند که همراه غذا نباید همیشه نان خورد زیرا سبب ایجاد چاقی و سیری دیرهنگام می‌شود.

اگرچه خوردن نان هیچ گونه مشکلی را از نظر بهداشتی ایجاد نمی‌کند ولی مصرف بیش از حد آن سلامت را از بین می‌برد و در این زمان است که خوردن نان برخلاف ذهن اکثر مردم مصرف می‌شود.

براساس این پژوهش یک خانواده برای سیر شدن در طول روز می‌تواند یک قرص نان را مصرف کند و اگر بیش از این نان سفید و یا هر نان دیگری بخورند کم کم باید به فکر یک رژیم غذایی مناسب باشند.

یکی از عیوب نان سفید این است که عاری از فیبر که نوعی ماده مغذی است، می‌باشد و این فیبر کمک بزرگی در تولید توده ژله‌ای در شکم می‌‌کند و علاوه بر این که غذا دیر هضم می‌شود، فرد مصرف کننده احساس سیری کامل می‌کند و از چاقی مفرط جلوگیری می‌شود.

نان‌هایی که عاری از فیبر هستند به راحتی هرچه تمام‌تر پس از مصرف آن افراد احساس راحتی می‌کند و میل به پرخوری افزایش می‌یابد و در نتیجه کالری بیش از نیاز انسان وارد بدن می‌شود و افراد دچار چاقی و افزایش وزن می‌گردند.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/


برچسب ها: نان ، فیبر ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.