محمد حسن افشار رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ در گفتگو با
خبرنگار
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت تولید قارچ اظهار داشت:
راندمان تولید به سبب افزایش شرایط اقلیمی در کشور برای تولید قارچ مطلوب
بوده زیرا این امر موجب شده واحدهایی که مجهز به سیستم سرمایش و گرمایش
مناسبی نیستند اقدام به خرید کامپوست کنند و حال لازم به ذکر است که روزانه
بالای 400 تن قارچ در کشور تولید میشود.
وی
افزود: افزایش عرضه بیش از تقاضا موجب بحران و تعطیلی بسیاری از واحدهای
تولیدی شده و از طرفی بخشی از مازاد عرضه جذب صنایع تبدیلی بازار داخل و
بخشی از آن به کشورهای عراق و همسایه صادر میشود اما به دنبال شرایط پیش
آمده اتحادیه اروپا و ترکیه و روسیه به دنبال راهکارهایی هستیم تا بتوانیم
بخشی از بازار روسیه را به خود اختصاص دهیم.
وی
با اشاره به وضعیت قیمتها بیان کرد: در حال حاضر قیمت قارچ دچار نوساناتی
بوده به طوری که قیمت قارچ فله درجه یک حدود 5 الی 6 هزار تومان، درجه 2،
سه الی 4 هزار و 500 بوده است اما نباید فراموش کنیم که تنها 60 الی 70
درصد محصول واحدهای تولید قارچ درجه یک و مابقی درجه 2 و 3 است و به همین
خاطر متوسط دریافتی فروش هر کیلو قارچ برای تولید کنندگان 4 هزار و 500
تومان است.
رئیس انجمن تولید کنندگان تصریح کرد:
بزرگترین مشکل واحدهای تولیدی گردش نقدینگی است و از طرفی به سبب اینکه
اکثر تولید کنندگان بدهیهای بانکی دارند و بانکها حاضر نیستند که به آنها
تسهیلات مجدد دهند با ظرفیت ناقص واحدهای تولیدی خود مشغول به کار هستند و
حال چنین شرایطی تنها موجب افزایش هزینه تولید کنندگان میشود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/