وی
اضافه کرد: از آنجایی که مراحل مستندسازی فرآیند تولید، نظارت و کنترل
بهداشتی مشخصی بر روی محصولات کشاورزی که به صورت تازهخوری وارد بازار
مصرف میشوند، صورت نگرفته است، امکان ثبت اطلاعات صحیح در ارتباط با وضعیت
سلامت محصول برای مصرفکننده وجود ندارد.
وی یکی از مخاطراتی که
سلامت امنیت غذایی جامعه را تهدید میکند آلودگیهای شیمیایی ذکر کرد و
گفت: آلودگیهای شیمیایی از طریق عوامل زیستمحیطی، منابع آب و خاک و یا
افزودن بیش از حد سموم دفع آفات کشاورزی، داروها و هورمونهای دامی وارد
محصولات تولیدی شده و از این طریق موجب بروز بسیاری از عوارض، بیماریها و
ایجاد مصونیت در برابر آنتیبیوتیکها میشود.
انتهای پیام/ش