روزانه 130 تن ضایعات از مناطق 15 گانه شهر اصفهان جمع آوری می شود که 4 در صد آن ضایعات نان است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهر اصفهان، با اشاره به اینکه روزانه 130 تن مواد بازیافتی از سطح شهر جمع آوری می شود که 4 درصد آن ضایعات نان اظهار کرد:ضایعات نان در دو حالت کپک زده و نانهای خشک سالم جمع آوری می شود.

کمیلی افزود: نان های کپک زده به بخش زباله ها انتقال می یابند و نان های خشک سالم به مصرف تغذیه دام می رسد.

وی با بیان اینکه نان های کپک زده حاوی سموم قارچی هستند که باعث بروز بیماریهای مختلف از جمله سرطان می شوند گفت:از شهروندان تقاضا دارم قسمت های کپک زده نان را از نان های خشک سالم جدا کنند و از انباشت آن خودداری کنند.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهر اصفهان با بیان اینکه نان یک برکت الهی است و ضایعات آن مربوط به سه بخش مردمی و بخش نانوایان و کیفیت آرد گندم می باشد تصریح کرد:الگوی صحیح نگهداری و مصرف نان در کاهش ضایعات آن خیلی مهم است و مردم بهتر است به اندازه نیاز خریداری کنند. 



انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.