پژوهشگر گیاهان دارویی در خراسان‌جنوبی گفت: استفاده از عسل در فصل سرما بیشتر توصیه می‌شود زیرا یکی از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات بوده که به تامین انرژی بدن کمک می‌کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،علیرضا پرهیز، اظهار کرد: عسل سابقه‌ای طولانی در درمان زخم داشته و ضدباکتری و التیام‌دهنده است.خواص عسل در فصل سرد

وی با اشاره به اینکه در فصل سرما اختلالات پوستی به دلیل سرمای هوا تشدید می‌شود، افزود: عسل، سر درد را کم و حالت ناتوانی و عصبی را در افرادی که تعادل عصبی ندارند، کاهش ‌می‌دهد. عسل در فصل سرد خاصیت دارویی دارد و برای افراد و کودکان سرما خورده بسیار مفید است بنابراین عسل را در فصل سرما به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

پرهیز با اشاره به اینکه عسل در درمان بیماری‌های گوارشی موثر است، خاطرنشان کرد: افرادی که دچار بیماری‌های گوارشی هستند عسل را جایگزین قند و شکر قرار دهند.



منبع:ایسنا


برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.

انتهای پیام/

برچسب ها: عسل ، زمستان ، خواص
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.