وی افزود: از هر یک یا حداکثر یک و نیم هکتار کشت گل محمدی، یک لیتر اسانس تولید می شود.
عصاره تصریح کرد: هر لیتر اسانس گل محمدی دارای 10 هزار تا 22 هزار دلار ارزش است.
وی یادآور شد: هم اکنون بیش از 11 هزار هکتار از اراضی کشور، به کشت گل محمدی اختصاص دارد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به نیاز کم گیاه گل محمدی به آب گفت: در شرایط کمبود منابع آب و خشکسالی های اخیر، کشت این گل از صرفه اقتصادی برخوردار است.
عصاره اضافه کرد: گل محمدی را می توان در مناطقی با میانگین بارش سالانه 200 میلیمتر کشت کرد.
گل محمدی در مناطق مرتفع و خشک ایران با ارتفاع دو تا سه هزار متر از سطح دریا کشت می شود.
استان های اصفهان (کاشان)، کرمان، کرمانشاه، فارس و آذربایجان شرقی از مناطق مهم کشت گل محمدی در کشور است.
تولید یک لیتر اسانس گل محمدی نیازمند استفاده از چهار تن گلبرگ بوده که به همین دلیل جزء محصولات بسیار گران بها به شمار می رود.
18
هکتار از زمین های کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری نیز به کشت گل محمدی اختصاص دارد.
انتهای پیام/ش