مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری خواستار توجه به نکات بهداشتی برای خرید، نگهداری و مصرف تخم مرغ شد.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از شهرکرد؛ عبدالمحمد نجاتی با بیان اینکه این اداره کل از طریق نظارت های مستمر فنی و بهداشتی برای کنترل و پیشگیری از وقوع هر گونه آلودگی و بیماری طیور و برگزاری کلاس های آموزشی برای مرغداران تخم گذار و نظارت بر مراکز توزیع، گامی مثبت در جهت تولید و توزیع محصول تخم مرغ برداشته است، بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی برای خرید، نگهداری و مصرف تخم مرغ تأکید کرد.

وی افزود: تخم مرغ سالم دارای شرایط زیر است که توصیه می شود شهروندان در هنگام خرید این محصول به آن توجه کنند:

1-      تخم مرغ شکستگی نداشته باشد.

2-      تخم مرغ مهمور به تاریخ تولید و انقضاء باشد.

3-      آغشته به خون و مدفوع طیور نباشد.

4-      در یخچال در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری شود.

5-      موقع شکستن جهت مصرف زرده و سفیده با هم مخلوط نشده باشد.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.