پاییز برای خیلی از افراد بی شک توام با درجاتی از افسردگی همراه است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، در این میان مصرف برخی مواد غذایی در بهبود خلق و خو در این فصل بسیار مؤثر است.  
 
مصرف بالای پروتئین‌های حاوی لاکتوز: قند موجود در شیر و سایر محصولات لبنی منجر به کاهش میزان افسردگی می‌شود. البته این محصولات غذایی برای کسانی که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند، توصیه نمی‌شود ولی به طور کلی شیر انتخاب بسیار خوبی برای افرادی است که نگران افسرده شدن در پاییز هستند.  
 
غلات سبوس دار: شما می‌توانید انواع غلات سبوس دار را به منوی پاییزی خود اضافه کنید. مصرف این محصولات خطر ابتلا به افسردگی را تا 16 درصد نسبت به کسانی که آن را رعایت نمی‌کنند کاهش می‌دهد.  
 
بادام زمینی: این ماده غذایی حاوی مواد ضد التهابی طبیعی است و نشان داده شده که کاهش سطح التهاب با کاهش میزان افسردگی نیز همراه است.  
 
سیب: فیبر موجود در سیب با مبارزه با افسردگی رابطه مستقیم دارد.  
 
سیب زمینی شیرین: این محصول نیز مانند سیب حاوی فیبر فراوان است و در کنار سایر میوه‌ها و سبزیجات بخصوص میوه‌های نارنجی رنگ، نقش مهمی در کاهش میزان افسردگی دارد.


منبع: سلامانه

براي آگاهي از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.