با مصرف برخی از ویتامین ها می‌توان میزان آهن بدن را به تعادل رساند.

دکتر سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اظهار اینکه افراد به طور روزانه به 10میلی‌لیتر آهن نیاز دارند گفت: میزان آهن در بدن از طریق آزمایش بیوشیمیایی خون مشخص می‌شود که در بیشتر مواقع با کمبود آهن ‌در بدن اشخاص مواجه هستیم.

وی در خصوص راههای درمان کمبود آهن ‌در بدن عنوان کرد: افرادی که با کمبود آهن مواجه هستند می‌توانند با مصرف مواد غذایی مانند جگر،گوشت قرمز و سبزیجات میزان آن را در بدن افزایش دهند.

صفوی افزود: اشخاص در صورت کمبود شدید هموگلوبین و آهن مجبور به استفاده از آمپول های آهن‌ساز و خون‌ساز هستند.

وی با بیان این که مصرف ویتامین c همراه با غذا به افزایش جذب آهن بدن کمک می‌‌‌‌‌‌‌کند ، تصریح کرد: افراد برای جذب بیشتر آهن، غذای خود را همراه با آب پرتغال میل کنند و یا از لیمو‌ترش و گوجه فرنگی که حاوی ویتامین c هستند در کنار غذای خود استفاده کنند.

این متخصص تغذیه در خصوص عوارض انباشته زیاد آهن در بدن اظهار کرد: افزایش بیش از حد و انباشت آهن در بدن باعث ایجاد مسمومیت، درد مفاصل، حالت تهوع و استفراغ می‌شود.

وی افزود: افرادی که با انباشت ماده‌ی آهن در بدن روبرو هستند باید استفاده از گوشت قرمز و سبزیجات را محدود و کاهش دهند.

انتهای پیام/

برچسب ها: آهن ، ویتامین سی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.