به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به گفته کارشناسان، دو داروی جدید میتوانند شیوه موثری برای درمان نوع پیشرفته سرطان کلیه که به سختی درمان میشود و نیز کمکی برای افزایش طول عمر مبتلایان به آن باشند.
یکی از این داروها، به اصطلاح ترمزهای سیستم ایمنی را برداشته و داروی دیگر سیگنالهای رشد را در تومور سرطانی متوقف میکند. سرطان کلیه هشتمین سرطان شایع در انگلیس است که با گسترش تومور به بخشهای دیگر بدن از هر 10 نفر تنها یک مورد پنج سال پس از تشخیص بیماری زنده میماند.
در اولین آزمایش از داروی ایمنی درمانی «نیوولوماب» استفاده شد. این دارو مانع از آن شد که سرطان، سیستم ایمنی را متوقف سازد و در درمان سرطانهای پوست و ریه موثر بوده است. در این آزمایش که روی 821 بیمار انجام گرفت، مشاهده شد که میانگین افزایش طول عمر بیماران از حدود 19 ماه در روش استاندارد به 25 ماه در این روش بیشتر شده است.
در آزمایش دوم داروی «کابوزانتینیب» روی 658 بیمار مورد بررسی قرار گرفت که با دو برابر کردن طول عمر مبتلایان، این مدت را از حدود سه ماه به هفت ماه افزایش داد. در حقیقت بیمارانی که داروی کابوزانتینیب دریافت میکنند نسبت به روش استاندارد طول عمر بیشتری خواهند داشت.
دکتر «آلان وورسلی» از مرکز تحقیقات سرطان انگلیس گفت: سرطان پیشرفته کلیه سخت درمان میشود که نتایج به دست آمده از آزمایش روی این دو دارو نشان میدهد داروهای فوق موثرتر بوده و با عوارض جانبی کمتری همراه هستند.