مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه در سطح کشور 570 شهر در آستانه تنش آب قرار دارد، گفت: هر میزان تقلیل در تولید آب موجب کاهش تولید در عرصه های دیگر می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به قرار گرفتن 570 شهر در آستانه تنش آبی گفت: 11 هزار و 300 شهر زیرپوشش خدمات آب و فاضلاب کشور قرار دارد که از این تعداد 300 شهر از خدمات خصوصی استفاده می کند.

حمیدرضا جانباز،با بیان اینکه هم اکنون شش هزار طرح کوچک و بزرگ آبرسانی در کشور در حال اجرا است، افزود: 125 طرح بزرگ آبرسانی نیز در تملک دارایی های ملی و سرمایه گذاری بخش خصوصی قرار دارد.

وی اظهارکرد: سرفصل اعتبارهای عمران فاضلاب آب روستایی 16 هزار میلیارد ریال و سرفصل منابع آب طرح های آبرسانی 18 هزار میلیارد ریال در قانون بودجه سال جاری گنجانده شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه در سطح کشور 570 شهر در آستانه تنش آب قرار دارد، گفت: هر میزان تقلیل در تولید آب موجب کاهش تولید در عرصه های دیگر می شود.

جانباز، ادامه داد: امسال جیره بندی آب نسبت به سال گذشته نداشتیم، اما کاهش مصرف آب از طریق مدیریت مصرف کنترل شده که نتایج خوبی نیز داشت.

وی یادآوری کرد: 32 مجتمع آبرسانی در سطح آذربایجان شرقی در حال احداث بوده و مطالعه 14 مجتمع نیز انجام شده است.

نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: با توجه به استمرار شرایط خشکسالی و افت سطح آب های زیر زمینی، وضعیت کنونی سفره های زیر زمینی عجب شیر نگران کننده است.

مهدی دواتگری، خواستار برنامه ریزی عملی و کارشناسی برای آبرسانی به روستاهای این شهرستان و سرعت دهی در اجرای طرح های آبرسانی قلعه چای شد.

وی با بیان اینکه در آینده نزدیک با اتمام عملیات اجرایی مجتمع آبرسانی قوری چای در این شهرستان، مشکلات کمبود آب روستاها رفع می شود، افزود: این مجتمع به هفت روستای این شهرستان خدمات ارایه می دهد.

دواتگری، همچنین خواستار سرعت دهی در آبرسانی به پنج درصد باقی مانده روستاهای تحت پوشش شبکه آب آشامیدنی روستاهای این شهرستان شد و گفت: هم اکنون در 40 روستای بالای 20 خانوار این شهرستان تاسیسات آب آشامیدنی ایجاد شده است.

در این آیین مجتمع آبرسانی قلعه چای عجب شیر با حضور مسوولان کشوری، استانی و شهرستانی با صرف بیش از 45 میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.

این مجتمع آب هفت روستای هرگلان، آلمالو، قوزلوجه، بارازلو، ینگجه، تجرق و تپیک دره را با دو هزار و 100خانوار و حدود هفت هزار و 901 نفر جمعیت تامین می کند.

شهرستان عجب شیر با حدود 85 هزار نفر جمعیت درفاصله 98 کیلومتری جنوب غربی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

منبع: ایرنا
انتهای پیام/

برچسب ها: تنش آبی ، شهر ، مصرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.