مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی وزارت بهداشت گفت: مصرف نمک در ایران 58 درصد ،شکر 30درصد و چربی 21/5 درصد بیشتر از استانداردهای جهانی است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ از کرمانشاه ؛هدایت حسینی گفت: کاهش مصرف نمک چربی و شکر از فاکتورهای اساسی این برنامه هاست.

وی گفت: وزارت بهداشت توانسته مصرف اسیدهای چرب ترانس مصرفی خانوار را از 25درصد به 5درصد کاهش دهد و مقرر کرده که تا سال 92 مصرف این نوع از چربی را به 2درصد و پس از آن با شیبی ملایم به صفر برساند.


انتهای پیام/گ

برچسب ها: کرمانشاه ، بهداشت ، مصرف ، نمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.