همه ما هنگام خوردن نوشیدنی‌های خیلی سرد یا خیلی گرم درد آزار‌دهنده‌ای را حس می‌کنیم این درد در افرادی که دندان‌های حساس دارند، شدیدتر است.

دکتر مسعود پدرامی متخصص دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به طور طبیعی دندان‌های انسان برای خوردن و نوشیدن غذاها و نوشیدنی‌های بسیار گرم و بسیار سرد ساخته نشده است چرا که امروزه با ساخته شدن یخچال‌های صنعتی و خانگی و گرمکن‌ها امکان تأمین خوراکی‌های خیلی سرد و خیلی داغ فراهم شده است در عین حال مواد غذایی که در چرخه تولید کارخانه‌ها ساخته می‌شوند و حاوی مواد اسیدی هستند، مثل نوشابه‌ها در روند حساس شدن دندان‌ها بسیار مؤثر هستند.

وی افزود: بهترین راه حل‌ها برای برطرف کردن این مشکل، استفاده نکردن از نوشیدنی‌های خیلی سرد و خیلی گرم و پرهیز از خوردن و آشامیدن مواد غذایی سرد و گرم بلافاصله و پشت سر هم و همچنین استفاده از مسواک‌ها و خمیردندان‌های مخصوص دندان‌های حساس است.

وی در پایان گفت: نهایتاً در صورت برطرف نشدن این مشکل و ادامه حساسیت درمان‌هایی از قبیل فلورایدتراپی، پیوند لثه و در نهایت در صورت حساسیت‌های کلافه کننده باید عصب‌کشی صورت گیرد.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار