پیام فرهبخش متخصص تغذیه در خصوص پرخوری و مصرف بیش از حد افطاری در ماه مبارک رمضان در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران گفت: برخی افراد روزهدار بر این عقیده هستند که چون مدت زمان بین وعده سحر تا افطار طولانی است باید مواد غذایی خیلی زیادی را در وعده سحری استفاده کنند که تا وعده افطار کمتر دچار گرسنگی شوند در صورتی که میزان مصرف باید به همان میزان در روزهایی غیر از روزهای ماه مبارک رمضان باشد.
وی افزود: این افراد با پرخوری نه تنها به این مصرف کاذب نمیرسد بلکه دچار عوارضی همچون دل درد، نفخ و بیحالی خواهند شد و هم احتمال دارد پس از اتمام ماه رمضان دچار اضافه وزن در حدود چهار الی پنج کیلوگرم اضافه وزن هم شوند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: مصرف میان وعدههای پرچرب و انرژی زا نظیر زولبیا و بامیه که در این ماه به خاطر وجود اسید چرب ترانس زیاد خطرناک میباشد چرا که در تهیه آن از شکر و روغن آن هم به مقدار بسیار زیاد استفاده میشود.
انتهای پیام/