پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران بیان کرد: در ماه رمضان به دلیل ساعات زیاد روزه داری بهتر است روزهداران برای کاهش تشنگی به جای مصرف نانهای سفید مانند نان فانتزی و نان لواش از نانهای سبوس دار مانند نان سنگک و نان بربری و نان جو استفاده کنند.
وی افزود: این نانها به دلیل داشتن فیبر فراوان میتوانند در کاهش گرسنگی نیز موثر باشد.
این متخصص بیان کرد: یکی از مشکلات شایع روزهداران که بیشتر در نیمه دوم ماه رمضان مشاهده میشود یبوست است که مصرف این نانها و میوههای دارای فیبر فراوان مانند سیب و مصرف سبزیجات میتواند در کاهش آن موثر باشد.
انتهای پیام/