مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها در تمام ایام سال و به ویژه در ایام رمضان بسیار مهم تلقی می‌شود.

برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران در خصوص عادات تغذیه‌ و رژیم غذایی مناسب در ایام ماه رمضان گفت: استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها در تمام ایام سال و در طول زندگی افراد توصیه می‌شود اما اهمیت مصرف این مواد غذایی در ایام ماه رمضان ضرورت بیشتری پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه افزود: با توجه به تغییرات برنامه‌ی غذایی در زمان ماه رمضان و ایام روزه داری، نباید از مصرف سبزیجات و میوه‌ها غافل شویم.

در همین راستا متخصص تغذیه توصیه کرد: مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها در وعده‌ی افطار و سحر و شام هرگز فراموش نشود به ویژه در وعده‌ی سحر.

بزرگمهر گفت: مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها می‌تواند به شکل میوه‌ها و سبزیجات تازه، پخته و سالاد مصرف شود.میوه‌ها و سبزی‌های تازه با توجه به خواص و ترکیباتی که دارند، می‌توانند در حفظ سلامت دوران روزه داری کمک کننده باشند و از امکانات متداولی که در طی دوران پیش می‌آید جلوگیری کنند.

یکی از مسائل و مشکلات این دوران یبوست است که با مصرف میوه‌ و سبزی‌های تازه به دلیل وجود فیبر در آنان جلوگیری و حتی رفع خواهد شد.





انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار