وی در این خصوص تاکید کرد: مواد غذایی پخته را به صورتی که تمام آب حاصل از آن را میل کنند چون ویتامینها و املاح و مواد معدنی زیادی وارد آب غذا میشود.
بزرگمهر خاطر نشان کرد: بنابراین چربی در ماه رمضان باید کمتر از حد معمول باشد و مصرف روغنهای جامد نباتی و حیوانی، کره، سس سفید، انواع دسرها، شیرینیها و شکلاتها را کاهش دهند و از روغنهای مایع گیاهی مانند زیتون و دانههای گیاهی از قبیل پسته، بادام، فندوق و بادام زمینی استفاده کنند.
رئیس انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: روزهداران از مصرف انواع دسرها و شیرینیجات در ماه رمضان خودداری کنند و توصیه میشود به خصوص افراد چاق به جای استفاده از زولبیا و بامیه از خرما استفاده کنند زیرا زولبیا، بامیه دارای قند و روغن زیادی هستند.
انتهای پیام/