تغذیه در دهه اول ماه رمضان به علت اینکه هنوز بدن به تغییرات و شرایط عمومی عادت نکرده بسیار دارای اهمیت است.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران بیان کرد: تغذیه در دهه‌ ی اول ماه رمضان به علت اینکه هنوز بدن به تغییرات و شرایط عمومی عادت نکرده بسیار اهمیت دارد. 

وی افزود: توصیه می‌کنیم در دهه‌ی اول به هیچ عنوان وعده سحری حذف نشود زیرا ممکن است چون ساعت خواب و بیداری تنظیم نشده افراد اشتهایی به خوردن سحری نداشته باشند، پس بهتر است یک ساعت قبل از سحر بیدار شوند تا میزان خواب‌آلودگی کمتر شود. 

فرهبخش گفت: بهتر است سحری را با مایعات گرم شروع کنند مثل سوپ و بعد از آن غذای اصلی را استفاده کنند حتی اگر اشتهایی به خوردن غذا نداشته باشند. 

وی خاطر نشان کرد: در دهه اول تاکید بسیار می‌شود که حتما از سبزیجات و آب به مقدار فراوان مصرف کنند زیرا این کار باعث می‌شود که احساس تشنگی کمتر به سراغ روزه داران بیاید. 




انتهای پیام/ 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار