به گزارش
گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران به نقل از ایسنا، سرهنگ مرتضوی رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اعلام این خبر گفت: در پی شناسایی سایتی جعلی توسط کارشناسان پلیس فتا استان در زمینه فروش تلفن همراه ،بررسی موضوع در دستور کار کاراگاهان این پلیس قرار گرفت.
وی بیان کرد: با انجام اقدامات فنی و تخصصی در فضای سایبر نهایتاً متهم شناسایی و با اعزام اکیپی از ماموران به مخفیگاه وی، متهم در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر و به این پلیس تحویل داده شد.
این مقام انتظامی افزود :متهم در مواجه با مدارک و مستندات این پلیس به بزه انتسابی اقرار و انگیزه خود را کسب درآمد عنوان داشت .
وی خاطر نشان کرد:در بررسی های نهایی محرز شد متهم توانسته به اطلاعات حساب بیش از 180کاربر اینترنتی که قصد خرید گوشی تلفن همراه را داشته اند دسترسی و از حساب تعدادی از آنها سرقت نماید.
رئیس پلیس فتا استان گفت: متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.
این مقام انتظامی در توضیح سایت های فیشینگ بیان داشت:سایت های فیشینگ سایت هایی هستند که فرد کلاهبردار طراحی کرده و در آن اقدام به تبلیغ و فروش اجناس مختلف می نمایند ،در اینگونه سایت ها صفحه درگاه بانکی دقیقاً شبیه صفحه اصلی درگاه می باشد و هنگامی که کاربر اطلاعات حساب بانکی خود را در آن وارد می کند این اطلاعات که شامل شماره کارت،رمز عبور و رمز CVV2 می باشد برای مجرم ارسال می گردد.
براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ " مرتضوی "به شهروندان توصیه کرد:هنگام خرید اینترنتی بسیار هوشیار بوده که در دام سایتهای فیشینگ نباشید و تنها راه تشخیص سایت فیشینگ از اصلی این است که درگاه بانک در سایت اصلی از پرتکل SSL که پروتکلی امن می باشد جهت ارسال اطلاعات است استفاده می نمایند که در نوار آدرس اول آن HTTPS می باشد در صورتی که صفحه جعلی درگاه بانک همان HTTP می باشد.
انتهاي پيام/