مردم محله می گویند؛ گویا برای بازگشایی نهایی این مجموعه باید منتظر یک انتخابات دیگر باشیم تا مسئولان به انگیزه های تبلیغاتی هم که شده، فکری به حال این مجموعه بکنند.

گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران - عطیه آقابابایی؛ مجموعه پردیس تئاتر خاوران که از ابتدای شهریور ماه سال 86 کلنگ آن زده شده بود، در سال91 کاملا آماده بهره برداری شد و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه اردیبهشت تئاتر این مجموعه را افتتاح کرد ، اما هنوز نمایشی در سالن های این مجموعه به روی صحنه نرفته  و مدیر پردیس خاوران با وجود پیگیری هایی که برای گفتگو  در خصوص وضعیت این مرکز انجام دادیم  پاسخگوی ما نبودند.

اما مریم جعفری، مدیر روابط عمومی مجموعه، بارها اعلام کرده بود که  پردیس تئاتر خاوران  از لحاظ برق  دچار مشکل است و سازمان برق منطقه هنوز برق آن را وصل نکرده است و ظاهراً دلیل تعطیلی این مجموعه تابحال، همین مساله ی برق ساختمان بوده است.

حالا درب های پردیس تئاتر خاوران  با همه ی امکاناتی که دارد تنها به دلیل مشکل برق به روی هنرمندان و مردم  بسته شده  و متاسفانه سرنوشت این مجموعه هم مانند برخی سالنهای دیگر که آن ها هم زیر نظر شهرداری هستند، نامعلوم مانده ، البته جای سوال است که آیا تنها مشکل این مجموعه فقط برق آن است ؟

یکی دیگر از سوالهای ایجاد شده که البته  تازگی هم ندارد و وقتی قرار بود  این مکان میزبان جشنواره تئاتر فجر شود مطرح شد این است که چرا شهرداری و وزارت ارشاد تلاشی برای راه اندازی این مرکز حرفه ای تئاتر ندارند؟

مشکل بزرگ این مجموعه بی برنامگی و بدون هدف بودنش است و مدیر این مکان هیچ گونه  تعهدی نسبت به این مکان ندارد، چرا که اگر اینطور بود تا کنون فکری به حال پردیس تئاتر خاوران می شد ، همچنین شایعاتی مبنی بر واگذاری این مجموعه به سازمان فرهنگی هنری شهرداری وجود داشت که این اتفاق هم رخ نداد و باز هم به این میرسيم که مجموعه ای با این همه امکانات رها شده و سالنهایش را خاک گرفته است .

مرکز تئاتر خاوران با هزینه های بسیاری راه اندازی شد  و انگار صرفاً آن را ساخته اند تا بگویند مجموعه ای دیگر برای تئاتر ساخته شد و بلا استفاده  آن را رها  کرده اند و اکنون نمی توان آینده ی روشنی برای این مجموعه متصور بود .

بارها اهالی رسانه طی یادداشتها و گزارش هایی از وضعیت پردیس خاوران به مدیران و مسئولان هشدارهایی داده اند ، اما مثل اینکه فایده ای ندارد و مدیران همچنان کارهای دیگری را براي رسیدگی به  وضعیت این مکان ترجیح می دهند.

منطقه خاوران از نقاط  پرجمعیت تهران است و اتفاقا  مردم آن محله از ساخت تئاتر خاوران استقبال خوبی کردند. آن ها حتی  در مراسم اختتامیه تئاتر اردیبهشت به این مکان آمده بودند و مرتب می پرسیدند که چه موقع  در اینجا تئاتر به روی صحنه می رود. 

این موضوع نشان می دهد که مردم این منطقه تئاتر را دوست دارند ، اما مسئولان شهرداری و مدیر این مجموعه کاملا بی تفاوت این مکان را رها کرده اند.

در این مجموعه یک هزار مترمربع به کارگاه دکور و خیاطی و 3 هزار مترمربع هم به اتاق‌های پشت صحنه و سالن‌های تمرین اختصاص داده شده است. همچنین پردیس تئاتر خاوران دارای یک لابی اصلی است که در طبقه بالا و ضلع غربی آن یک قرائت‌خانه قرار گرفته و غرفه‌ای برای ارائه محصولات فرهنگی در آنجا در نظر گرفته شده است. در ضلع شرقی این لابی یک سالن کنفرانس مطبوعاتی قرار داده شده که برای برگزاری نشست ها محل مناسبی است. مرکز پردیس تئاتر حرفه‌ای شهر تهران فضای آمفی تئاتر روباز نیز دارد که به مساحت 3500 مترمربع است؛ این مکان می‌تواند برای نمایش‌های آئینی و سنتی مورد استفاده قرار بگیرد.

کتابخانه تخصصی، سایت اینترنت، گالری‌ها و ایجاد فضاهای کارگاهی و آموزشی با مساحتی نزدیک به 4 هزار مترمربع و مکان‌هایی تفریحی چون رستوران، فروشگاه و سالن بازی کودکان از دیگر امکانات این مجموعه محسوب می‌شوند.

چنانچه بالاخره طلسم بازگشایی مرکز تئاتر خاوران شکسته شود این مکان می تواند، امکانات فرهنگی بسیاری در اختیار مردم جنوب شهر بگذارد و هنرمندان هم می توانند در سالن حرفه ای شود، اما مردم محله می گویند؛ گویا برای بازگشایی نهایی این مجموعه باید منتظر یک انتخابات دیگر باشیم تا مسئولان به انگیزه های تبلیغاتی هم که شده، فکری به حال این مجموعه بکنند. 




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار