وزیر کشوربرگزاری انتخابات الکترونیکی را موجب ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه دانست و گفت: در صورت تامین این بودجه از سوی دولت قطعا انتخابات را در تمام کشور الکترونیکی برگزار می کنیم.

به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، «عبدالرضا رحمانی فضلی» در حاشیه هفتاد و سومین جلسه شورای اجتماعی کشور روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم در شرایط کنونی با پایین آمدن قیمت ۵۰ درصدی نفت و مشکلات ناشی از تحریم‌ها این بودجه حتما تامین شود اما اگر دولت به این موضوع اهتمام ورزد قطعا عملیاتی می‌شود.

وزیر کشور تصریح کرد: در صورتی که بودجه پیشنهادی برای برگزاری انتخابات الکترونیکی از سوی دولت به صورت کامل تامین نشود و بخشی از آن تخصیص یابد باز هم با اولویت شهرهای بزرگ انتخابات را الکترونیکی برگزار می‌کنیم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: بودجه اعلام شده صرفا برای خرید تجهیزات و دستگاه‌هایی هزینه می‌شود که باید شمارش آرا را الکترونیکی انجام دهند.


ریاست ستاد مدیریت بحران استان تهران باید برعهده استاندار باشد

وی درخصوص ستادهای مدیریت بحران و نحوه مدیریت آن‌ها در کشور نیز گفت: ستاد مدیریت بحران در استان‌های کشور برقرار است که شهرداری‌ها در آن عضو هستند اما در تهران استثنایی وجود دارد که رییس ستاد مدیریت بحران استان، شهردار تهران است اما در سایر استان‌ها این مسوولیت برعهده استانداری است. عقیده داریم که در استان تهران نیز ریاست ستاد باید برعهده استاندار باشد اما برای شهر تهران، ریاست شهردار مانعی ندارد.

وزیر کشور درخصوص فعالیت گروه تروریستی داعش و نزدیکی به مرزهای کشور جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: موضوع داعش به عنوان یک فرقه غیرانسانی و با توجه به آسیب‌های انسانی که در حوزه‌های مختلف در محدوده‌هایی که فعالیت می‌کنند شاهد آن هستیم باید به صورت جدی این موضوع را مورد توجه قرار دهیم.

رحمان‌فضلی ادامه داد: همجواری کشور ما با کشور عراق حتما ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد اما تاکنون با تسلطی که بر مرزهای کشور داشته‌ایم، هیچ حادثه‌ای رخ نداده است. وجود این گروه در کشور عراق و محدوده‌ای با فاصله ۵۰ کیلومتری از مرزهای ایران، قطعا لزوم توجه ما را می‌طلبد و اگر قصد داشته باشند به مرزهای کشور نزدیک شوند، قطعا دخالت می‌کنیم و این موضوع را نیز رسما به کشور عراق اعلام کرده‌ایم.

وی درخصوص فعالیت تروریستی گروهک داعش در کشور افغانستان و پاکستان نیز گفت: در افغانستان و پاکستان متاسفانه زمینه فعالیت این گروه وجود دارد که در سفر رییس جمهوری افغانستان به کشورمان اعلام شد که کشور افغانستان عزم جدی برای مقابله با این گروهک تروریستی دارد که قطعا کشور ما نیز برای این امر آماده همکاری‌های لازم خواهد بود.

وزیر کشور تاکید کرد: کشور آمریکا وقتی که ادعای فرماندهی نیروهای ائتلاف را دارد، باید پاسخگو باشد که چرا اقداماتش علیه این گروهک تروریستی موثر نبوده و تنها اقداماتی در کشور عراق موثر بوده که توسط مردم و نیروهای عراقی انجام شده که بیشتر این عملیات‌ها به دعوت آیت‌الله سیستانی برای مقابله با گروهک تروریستی داعش انجام شده است.

۲۸ خرداد، مهلت استعفای کارکنان دولت برای کاندیداتوری انتخابات مجلس

رحمانی فضلی درخصوص مهلت استعفای کارکنان دولت برای کاندیداتوری انتخابات سال ۱۳۹۴ تاکید کرد: تا ۲۸ خردادماه فرصت برای استعفا وجود دارد و کسانی که می‌خواهند به عنوان کاندیدا در انتخابات سال ۹۴ شرکت کنند باید استعفای خود را تا ۲۸ خردادماه سال جاری ارائه کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تاثیر ماهواره‌ها بر افزایش میزان طلاق و نحوه برخورد با ماهواره‌ها در کشور گفت: این قانون توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است و اگر قرار باشد بازنگری در آن انجام شود، باید در مجلس شورای اسلامی این تصمیم‌گیری اتخاذ شود.

وزیر کشور افزود: برخورد سلبی که قانون مشخص کرده باشد، در مواردی که تخلف باشد وظیفه دستگاه‌های اجرایی به ویژه نیروی انتظامی است، ولی در این موضوع سعی شده اقدامات به صورتی باشد که کمترین آسیب به مردم وارد شود و در حال حاضر نیز مردم خودشان در این خصوص همکاری‌های لازم را انجام می‌دهند، اما قطعا نمی‌توان اعلام کرد که وزارت کشور یا نیروی انتظامی مقابله با تخلفات را انجام ندهند، چراکه اگر چنین اتفاقی رخ دهد، در سایر موارد تخلف این موضوع باب خواهد شد.

رحمانی‌فضلی در ادامه صحبت‌های خود درخصوص عملکرد دولت در مقابله با آسیب‌های اجتماعی گفت: نسبت به رفع برخی آسیب‌ها در حوزه اجتماعی با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط اقدامات مناسبی انجام شده است و برای ایجاد هماهنگی بیشتر جلسات شورای اجتماعی تشکیل می‌شود، به طوری که در دو سال گذشته مسائل اجتماعی مختلفی در این جلسات توسط دستگاه‌های ذی‌ربط مطرح و راه‌حل‌های مناسب آن پیش‌بینی شده است.

وی تاکید کرد: اگر جامعه و مردم امید به آینده داشته باشند و این امید در آن‌ها تقویت شود، اقدامات دولت و دستگاه‌های ذی‌ربط می‌تواند موثر باشد. باید مردم احساس کنند که فعالیت‌های روزمره دستگاه‌های مختلف در معرض دید و قضاوت آن‌ها قرار می‌گیرد. اما متاسفانه شاهد هستیم که در حوزه آگاهی بخشی بیش از اینکه در مسائل امید بخشی داشته باشیم، به برخی نقطه ضعف‌ها توجه می‌شود و درخصوص آن‌ها بزرگنمایی صورت می‌گیرد.

وزیر کشور ادامه داد: بیان ضعف‌ها و انتقاد‌ها کار بسیار خوبی است اما نقاط قوت و کارهای خوب نیز باید منعکس شود، قطعا با افزایش مشارکت مردم و امیدبخشی به آن‌ها همکاری مردم بیش از پیش می‌شود و اقدامات موثر‌تر که در این زمینه رسانه‌ها نقش بسیار مهمی دارند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار