گفتنی است، بر اساس تحقیقات در چای سبز نوعی عصاره به نام ECGC وجود دارد که سبب کاهش پیشرفت بیماری می شود.
بررسیها نشان میدهند، کارشناسان اثر مثبت مصرف چای سبز و نیز انجام پیادهروی و راهرفتن را بر ارتقای عملکرد مغز و تقویت حافظه دیداری در موشهای آزمایشگاهی مشاهده کردهاند.
کارشناسان دانشگاه میسوری که در راس این تحقیق قرار دارند اعلام کردهاند مصرف چای سبز و ورزش حتی میتواند باعث کاهش صدمات و کندی رشد بیماری در مبتلایان شود.
کارشناسان اعتقاد دارند در بیماران مبتلا به آلزایمر تجمع پلاکهای آمیلوئید در مغز سبب از بین رفتن ارتباط بین سلولهای عصبی و افزایش عوارض بیماری شود.
علاوه بر تنظیم رژیم غذایی کارشناسان همچنین توصیه میکنند افراد از مصرف انواع شیرینی و شکلاتهای شیرین تا حد امکان اجتناب کنند زیرا این مواد به پیشرفت آلزایمر منجر میشود.
نتایج این پژوهش در مجله بیماری آلزایمر به چاپ رسیده است.
انتهای پیام/