مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تخم مرغ در طول نگهداری مقداری از رطوبت خود را از دست می دهد و در نتیجه وزن تخم مرغ کاهش می یابد.

جاوید بهروزین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارن تبریز افزود: با نگهداری تخم مرغ، اسیدیته آن به سمت قلیایی شدن تمایل پیدا می کند.

وی تصریح کرد: محتویات تخم مرغ تازه استریل است ولی پوسته ان در اثر آلوده شدن به مدفوع و یا بسته به شرایط محل لانه تخم گذاری به میکروارگانیزم‌های بیماریزا و غیربیماریزا آلوده می‌شود.

بهروزین ادامه داد: میزان کاهش وزن تخم مرغ به رطوبت محل نگهداری و درجه حرارت آن بستگی دارد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: پوسته خارجی ترین قسمت تخم مرغ بوده و حدود 11 درصد وزن تخم مرغ را تشکیل داده و اولین لایه دفاعی در برابر عوامل میکروبی و باکتریایی است.

بهروزین تاکید کرد: تغییرات سفیده تخم مرغ و زرده آن به دنبال نگهداری طولانی به این شکل ایجاد می شود که سفیده تخم مرغ تازه به حالت شُل و رقیق درآمده و غشای زرده نیز ضخامت طبیعی خود را از دست می دهد و بر خاصیت الاستیکی ان افزوده شده و در نتیجه پهن می شود.
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.